Μιλήσαμε με τον σχεδιαστή των επίπλων κουζίνας για να πάρουμε μία αρχική ενημέρωση για τα έπιπλα κουζίνας. Στο βίντεο που ακολουθεί  καθώς και σε ολόκληρο το playlist των βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube λαμβάνετε απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα που αφορούν τα έπιπλα κουζίνας.  Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να διαβάσετε τις απαντήσεις του υλικού για τα έπιπλα κουζίνας. Είναι η καλύτερη ενημέρωση για τα έπιπλα κουζίνας.

Ενδιαφέρομαι για έπιπλα κουζίνας. Τι μου προτείνετε;

Αρχικά θα πρέπει να αντιληφθούμε και να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλετε να δώσετε στο χώρο. Εάν θέλετε οι νότες και οι πινελιές να ακουμπούν τις τάσεις ή αν θέλετε μια διαχρονική φιλοσοφία ώστε να μπορούμε να προτείνουμε το κατάλληλο μοντέλο. Θα πρέπει να με καυευθύντε λίγο, να δω τι υλικά υπάρχουν στο χώρο σας, τι δάπεδο, τι χρωματισμοί. Θα με διευκόλυναν κάποιες φωτογραφίες για να έχω μια εικόνα ώστε να μπορέσω ανάλογα να σας προτείνω εάν θα κινθούμε σε γραμμές τάσεων ή σε γραμμές που κρατάνε πιο κλασικές φόρμες.

Τι είναι οι γραμμές τάσεων στα έπιπλα κουζίνας;

Γραμμές τάσεων σημαίνει μοντέλα σχεδιασμένα βάσει των νέων τάσεων. Οπότε γενικά θα πρέπει να δούμε εάν κάτι πρέπει να ακολουθεί τις τάσεις, να ακουμπάει προς το μοντέρνο, να πηγαίνει προς το minimal, να είναι ένα μέσο μοντέλο. Ή αν πρέπει να κατεβαίνει στην κλίμακα των τάσεων και να μας δίνει διαχρονικές γραμμές. Οι κλασσικές γραμμές δεν είναι σημαίνει οτι είναι διαχρονικές. Το κλασσικό δεν είναι απόλυτα διαχρονικό. Διαχρονικό ονομάζεται κάτι το οποίο δεν ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις. Οι τάσεις είναι τεχνοτροπίες και φιλοσοφίες που ακολουθούνται και λήγουν σύντομα. Οπότε διαχρονικό η κλασσικό θα μπορούσαμε γρήγορα να χαρακτηρίσουμε κάτι που δεν πατάει πάνω στις τάσεις.

Θα πρέπει να έρθει κάποιος στο σπίτι και να πραγματοποιηθεί επίσκεψη ή μπορούμε απλά να στείλουμε φωτογραφίες του σπιτιού;
Σε μια πρώτη επαφή θα μας καλύψουν οι φωτογραφίες. Θα πρέπει να έχουμε την πρώτη αίσθηση και την πρώτη συζήτηση πάνω σε αυτό που θα δούμε και σε αυτό που θα έχετε επιλέξει ως εικόνα του καινούργιου πλέον χώρου.

Έπιπλα κουζίνας

Τα έπιπλα κουζίνας αποτελούν ένα μεγάλο  ζητούμενο για κάθε σπίτι είτε έχει μικρή είτε μεγάλη κουζίνα. Είτε η κουζίνα είναι χωριστό δωμάτιο είτε αποτελεί ενιαίο χώρο με το σαλόνι η κατάλληλη επιλογή επίπλων κουζίνας μπορεί να κάνει θαύματα. Η εταιρεία μας γνωρίζει πολύ καλά τον τομέα των επίπλων κουζίνας. Μία επίσκεψη στο χώρο μας αρκεί για να κατανοήσετε ποια είναι τα μυστικά στη σχεδίαση επίπλων κουζίνας. Κάποιοι θα πουν ότι το μυστικό κρύβεται στις μοντέρνες τεχνικές σχεδίασης. Κάποιοι άλλοι θα πουν ότι το μυστικό στα έπιπλα κουζίνας κρύβεται στα ανθεκτικά υλικά που θα βάλουμε τα οποία διαρκούν για πάντα στο χρόνο. 

Ο μόνος τρόπος για να έχετε ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τα κατάλληλα έπιπλα κουζίνας που πρέπει να μπουν στο δικό σας σπίτι είναι να μιλήσετε με τους ειδικούς.  Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας και να μας εκφράσετε πώς θα θέλατε να είναι η κουζίνα στο σπίτι σας. Η σχεδίαση των επίπλων κουζίνας είναι δική μας δουλειά από κει και πέρα. Στην ιστοσελίδα μας παρ΄χουμε ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα έπιπλα κουζίνας.

Ενημέρωση για τα έπιπλα κουζίνας

Το μυστικό στη σχεδίαση επίπλων κουζίνας

Όμως η ουσία είναι ότι το μυστικό στα έπιπλα κουζίνας κρύβεται στην προσαρμογή πάνω στα συγκεκριμένα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη κουζίνα.  όταν φτιάχνουμε μία κουζίνα προσαρμόζουμε το ύψος των επίπλων κουζίνας στο ύψος των κατοίκων του σπιτιού. πάνω από όλα όταν Μπείτε σε μία κουζίνα για να μαγειρέψετε θα πρέπει να βρίσκεται τα υλικά στο σωστό ύψος.  δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σκύβετε συνεχώς για να πάρετε κουζινικά είδη από τα ντουλάπια κουζίνας.  Ούτε είναι ωραίο να έχετε δίπλα σας ένα σκαμπό για να πατάτε πάνω και να πάρετε τα πιάτα από τα ντουλάπια κουζίνας που είναι τοποθετημένα σε μεγάλο ύψος.  Όλα αυτά λαμβάνονται υπόψη όταν σχεδιάζουμε έπιπλα κουζίνας. 

Και στη συνέχεια αφού προσαρμόζουμε την κουζίνα στις ανάγκες των συγκεκριμένων ανθρώπων μπορούμε να περάσουμε στην επιλογή υλικών επιλογή χρωμάτων και επιλογή τύπου κουζίνας.  είτε σχεδιάσουμε μοντέρνα κουζίνα είτε σχεδιάσουμε κλασική κουζίνα το ύψος των ντουλαπιών θα είναι προσαρμοσμένο στο ύψος των κατοίκων του σπιτιού.  επίσης μπορεί να επιλέξουμε μία κουζίνα με πολύ οικονομικά υλικά η μία κουζίνα με πανάκριβα υλικά.  και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι μπορεί στο συγκεκριμένο ύψος θα σχεδιάσουμε μία κλασική κουζίνα με πανάκριβα υλικά η μία κλασική κουζίνα με οικονομικά υλικά. Η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να σχεδιάσει τα έπιπλα κουζίνας που θα συνθέσουν την κουζίνα των ονείρων σας. Βεβαίως πολλές αποφάσεις εξαρτώνται από το κόστος των επίπλων κουζίνας.

Ντουλάπες υπνοδωματίου

 Εκτός από τα έπιπλα κουζίνας η εταιρεία μας ασχολείται επίσης με έπιπλα μπάνιου και ντουλάπες υπνοδωματίου. Στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει μεγάλη ποικιλία προτάσεων για ντουλάπες υπνοδωματίου η οποία χωρίζεται σε δύο κατηγορίες.  Μπορείτε να επιλέξετε ανοιγόμενες ντουλάπες ή συρόμενες ντουλάπες. Εάν επιλέξετε να βάλετε ανοιγόμενες ντουλάπες τότε κερδίζετε μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Εδώ θα βρείτε τις ανοιγόμενες ντουλάπες. Όμως οι συρόμενες ντουλάπες προσφέρουν μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου στο δωμάτιο διότι δεν ανοίγει το φύλλο της ντουλάπας προς τα έξω αλλά σύρεται. 

Βεβαίως η επιλογή των επίπλων ντουλάπας θα πρέπει να είναι σε Αρμονία με τα υπόλοιπα έπιπλα του σπιτιού.  μία εξαιρετική ιδέα Αν πρόκειται να μπείτε σε νεόδμητο σπίτι είναι να μιλήσετε με τους ειδικούς της εταιρείας μας ώστε να πάρετε τις καλύτερες προτάσεις για έπιπλα κουζίνας ντουλάπες υπνοδωματίου και έπιπλα μπάνιου.  Εδώ θα βρείτε τις συρόμενες ντουλάπες

Ανακαίνιση σπιτιού

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην ανακαίνιση σπιτιού. Δεν περιοριζόμαστε μόνο στην ενημέρωση για τα έπιπλα κουζίνας. Έχουμε τη δυνατότητα να ανακαινίσουμε όλους τους χώρους ενός σπιτιού.  Στην ιστοσελίδα μας θα δείτε πολλές προτάσεις ανακαίνισης τόσο για κλασικά σπίτια όσο και για μοντέρνα σπίτια.  Εδώ είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερη η χειρότερη πρόταση ανακαίνισης εάν συγκρίνουμε τα μοντέρνα με τα κλασικά.  Εάν το σπίτι έχει η κλασική επίπλωση τότε σαφώς θα προχωρήσουμε σε μία κλασική ανακαίνιση. Και όταν λέμε κλασική ανακαίνιση εννοούμε για παράδειγμα κλασικά έπιπλα κουζίνας. Το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τα μοντέρνα έπιπλα κουζίνας που θα πρέπει να τοποθετήσουμε αναλάβουμε ανακαίνιση σε μοντέρνο σπίτι. 

Τα μυστικά στην ανακαίνιση σπιτιού

Στην ιστοσελίδα μας θα δείτε πολύ εντυπωσιακές προτάσεις ανακαίνισης σπιτιού. Έχουμε αναλάβει κάποιες πολύ εντυπωσιακές ανακαινίσεις. Σε σπίτια κορυφαίων επώνυμων ανθρώπων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όμως το μυστικό σε μία επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού δεν κρύβεται στα εντυπωσιακά έπιπλα. Δεν είναι αυτό που θα χρησιμοποιήσουμε στην επιφάνεια. Σαφώς ο Corian πάγκος κουζίνας είναι μία εξαιρετικά εντυπωσιακή πρόταση για την ανακαίνιση κουζίνας. Τα πολύ μοντέρνα έπιπλα κουζίνας προσελκύουν το μάτι του επισκέπτη.

Τα μοντέρνα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου με τριπλά τζάμια και η ενδοδαπέδια θέρμανση αποτελούν μία από τις τελευταίες λέξεις της τεχνολογίας την ανακαίνιση του σπιτιού. Όμως στη συντριπτική πλειοψηφία των ανακαινίσεων σπιτιού πού βρίσκεται σε διαμέρισμα αν δεν γίνει σωστά η εργασία στα ηλεκτρικά και στα υδραυλικά Μετά από λίγα χρόνια θα βγει πρόβλημα.  η εταιρεία μας είναι σε θέση όχι μόνο να κρίνει την ποιότητα των υδραυλικών και των ηλεκτρικών σε ένα σπίτι Αλλά και να σας προτείνει κορυφαίες πιστοποιημένες λύσεις για την ανακαίνιση κάθε τύπου και κάθε κομματιού στο δικό σας σπίτι.

 

Pin It on Pinterest