ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ PLUS+NOME!

Η Plus Nome δημιουργήθηκε από ανθρώπους με πολυετή πείρα στα έπιπλα κουζίνας, ντουλάπας και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Η ομάδα των σχεδιαστών μας με υψηλά προσόντα στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, στοχεύει να προσφέρει την καλύτερη λύση του χώρου, προσαρμόζοντας τις ανάγκες του πελάτη, διατηρώντας πάντα την κομψότητα και την ευελιξία.

Plus

στην ελευθερία επιλογής υλικών

Η ελευθερία στο σχεδιασμό και η επιλογή οποιοδήποτε καινοτόμου υλικού δίνει νόημα στη λέξη PLUS που επιλέχτηκε ως πρώτο συνθετικό της επωνυμίας μας. Με την συνεχή ενημέρωση μας για κάθε καινοτόμο εφαρμογή υλικού προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων υλικών υψηλών προδιαγραφών.

Συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες:

Υλικά με άψογη εφαρμογή και σύγχρονη τεχνοτροπία

Πιστοποιημένα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό Ε1 ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και να μην περιέχουν καρκινογόνες ουσίες, επικίνδυνες για τον άνθρωπο.
Διαθέτουμε την γνώση και την εμπειρία για την παροχή λύσεων σε όλες τις ανάγκες σας μέσα από ένα εκτεταμένο κατάλογο μηχανισμών και υλικών, όπως επιφάνειες από πέτρα kerlite, μάρμαρο ή γυαλί, καινοτόμα υλικά κουζίνας που τείνουν να καθιερωθούν στις νέες τάσεις της αγοράς.

Plus

στην εξυπηρέτηση

Πρωταρχικό ρολό για εμάς παίζει η ανάγκη για υποδειγματική εξυπηρέτηση, μεθοδικότητα και στοχευόμενη ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών και απαιτήσεων κάθε πελάτη.

Plus

στην ελευθερία σχεδιασμού

Με το πρόγραμμα της PLUS NOME ο σχεδιασμός του χώρου μπορεί να προσαρμοστεί στην αισθητική και στις λειτουργικές ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χώρων, χωρίς να περιορίζεται από τυποποιήσεις της αγοράς. Ανταποκρίνεται σε ακριβή αισθητικά πρότυπα και βρίσκεται σε απολυτή αρμονία με το αρχιτεκτονικό έργο.

Plus

στην ποιότητα κατασκευής και στο after sales

Η ουσιαστική υποστήριξη από έμπειρους τεχνίτες και το after sale service συνεχίζουν τη σχέση της εταιρείας με τον πελάτη και επιβεβαιώνουν τη σιγουριά της επιλογής του.

Plus

στη σχέση αισθητικής, ποιότητας και τιμής

Οι τάσεις της αγοράς μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε για σας προγράμματα κουζινών χωρίς κανέναν περιορισμό στο υλικό ή στις διαστάσεις που σχεδιαστικά ορίζει ο χώρος σας, σε ποιότητα και κομψότητα που μπορούν να είναι προσιτές για όποιον επιθυμεί να τις έχει.

Pin It on Pinterest